Langrennskurs

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 21. Jan 2022

Velkommen til langrennskurs i klassisk stil med 4 kurskvelder på Budor skistadion. 

Vi legger opp til at hver deltaker skal få individuelle tilbakemeldinger og at du som deltaker skal oppleve mestring og aktivitetsglede!

Kurset består av praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle fire gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med. På kurset går vi igjennom de ulike klassiske teknikkene.

Kurset passer for deg om ønsker bli bedre på langrenn, få større glede og utbytte av å gå på ski. Kurset passer også fint som aktivitet for variasjon i treningen for de som også løper, sykler eller driver andre former for aktivitet. Mange har stor glede av å bedre og justere litt på teknikken for å få enda bedre aktivitetsopplevelser, ofte er det små endringer som skal til.

Kurset er tre kvelder, pluss en søndag formiddag hvor det er fokus på gå en lengre tur!

Inkludert i kurset får du også grunnkurs i glide og feste. Dette vil være Lør 5. feb  kl 11 -12.30/13.00 med forbehold om nok som ønsker å delta!


Pris 1000 kr for 4 ganger + smørekurs!!

Påmelding her innlandet.bedriftsidretten.no 

På kurset er vi så heldig og samarbeide med instruktør Monica Cae. Hun har lang erfaring fra å være aktiv utøver i langrenn selv. Er utdannet trenerinstruktør langrenn Trener 1 fra høyskolen i tillegg til kurslærerutdanning i skiforbundet. Hun er fysioterapeut av yrke, har holdt flere skiteknikkurs og er erfaren skitrener!

Så her får du masse god hjelp til å bli en beder skiløper!

Utstyr:
Alle deltakere stiller med ferdigsmurte ski / felleski og staver.
Klær etter vær og ta gjerne med egen drikke.

Torsdag 3. februar 2022, kl. 19:30-2100

Tirsdag 8. februar 2022, kl. 19:30-21:00

Tirsdag 15. februar 2022, kl. 19:30-21:00

Søndag 20. februar 2022  kl 11.00-1230-1300


* Kurset gjennomføres med forbehold om nok deltakere. 


Spørsmål sendes til: Karoline.bogen@bedriftsidretten.no